PÅSKÄGG TILL BF

Blogg

GLAD PÅSK om jag glömmer säga det.

Jag är inte så mycket för just påskmat & att fira det som man ”ska”. Men lite pynt hemma & ett påskägg säger jag inte nej till. Jag hittade världens största påskägg på hemmakväll och bestämde mig för att köpa det till Jakob och fylla med lite saker som han gillar. Det fick bli en gul skjorta (lite påskigt) hihi. Och hans favoritchips, nötter, choklad och öl. Det var ganska svårt att gömma det, men jag la det bakom vår fåtölj och bakom gardinen. Jag satte klockan och 1 min 40 sek senare hittade han det, haha. Bra gömt, Kajsa! För mig att hitta mitt tog typ 10 min, haha. Jag ska visa vad jag fick av Jakob i ett senare inlägg, men det var så fint så det förtjänar ett helt eget inlägg!! 

MASSA PÅSKKRAMAR

IMG_2087 IMG_2089 IMG_2090 IMG_2247