Veckan som gått

Blogg

Heeeej

Ännu en vecka har swischat förbi och det har varit full rulle hela veckan. Jag har varit och umgåtts med min föräldragrupp som vanligt, alltid kul att träffas och prata av sig med andra mammor. Jag var ute och åt med Anna och Haben på en ny restaurang, Umami grill. Helt okej restaurang, inte riktigt min kopp av te men ändå kul att prova det. De kör ett koncept med en stor buffé och kött på stora spett som de kommer runt och serverar vid borden. Det fanns spett med lamm, hjort, nötkött, scampi och kyckling. Hade önskat mer fisk och skaldjur istället för sååå mycket kött liksom. Men det var billigt (289kr och då får du äta hur mycket du vill) och buffén var väldigt god. 

I onsdags bjöd Jakobs mamma ut oss på mat, det var på Kungsmads restaurang där eleverna på restauranglinjen bjuder in och lagar mat. Vi åt trerätters för 195kr hehe. Sååå gott och väldigt mysigt. Jag åt råraka till förätt, torsk med massa gött till huvudrätt och creme brulé med glass och nougatkräm till efterätt. Jakob åt älghamburgare och något annat till förätt och efterätt. Supergott!!! Så roligt att prova.

Efter att jag ätit råraka ville jag göra det hemma så vi åt det både torsdag och fredag!!! Såå gott. Vi hade räkor, smetana och löjrom till. MUMS!! Vi gjorde även en annan favorit, mozzarella med tomat & basilika!!!! Asså det är sååå gott, hade kunnat äta det varje dag. Sen gjorde jag även ett supergott vitlöksbröd. Se recept nedan!!! 

I lördags var jag även på Skai och käkade, jag var barnfri hehe. Ett eget inlägg om det och deras fanatastiska mat kommer upp imorn!

Pusss och ha en fin vecka!

Nu har mina kappor och pälsar åkt fram, äntligen!!! 

Så lätt att göra rårakor och sååå gott!!!

Vitlöksbrödet;

Köp ciabatta, mozzarella och gör eget vitlökssmör. Skär djupa skåror i brödet och bre på smöret och tryck i skivorna av mozzarellan! In i ugnen tills osten smält och brödet blivit lite gyllenbrunt! Doppa sedan i aioli.

Yummie!!