VIPERS TILL GLOBEN

Blogg

IMG_2334

Ikväll vann Vipers match nr 4 mot Mullsjö i Fortnox arena!!! Och är därmed vidare till FINAL. I STOCKHOLM. I GLOBEN. Den 22 april.

Vi började kvällen med mat och öl på Stars för att sedan ta oss upp till arenan och heja på Vipers. Lite nervositet hängde såklart i luften, ikväll kunde ju Vipers vinna & därmed gå direkt till final eller få kämpa vidare och spela  några matcher till mot Mullsjö. Men ikväll blev det klart. Äntligen!

Det var en ganska lugn match, det hände inte så mycket till en början. Mullsjö fick in första målet och ledde där ett tag. Men sen kom vipers ifatt. Och i sista period hände en hel del.  Jag var så nervös att jag svettades floder och jag var nära att svimma, kändes det som iaf haha. Jag minns inte så mycket av sista 10 minuterna. Jag fokuserade mest på att inte kräkas, haha. Men åh. Detta är så kul. Och så stort.

Min energi är slut för idag och nu däckar jag strax. MASSA GRATTIS TILL VIPERS. Detta är ni värda. Nu taggar vi final i huvudstaden!

GODNATT FRÅN EN TRÖTT KAJSI

IMG_2326 IMG_2327 IMG_2328 IMG_2329 IMG_2330 IMG_2331 IMG_2332 IMG_2333