28 men 20 i huvudet

Blogg

Igår fyllde jag 28 bast!! 28 år …. helt sjukt. Jag är snart 30 haha, men jag känner mig som 20 fortfarande. Så konstig känsla när jag inte alls känner mig som 28 år. Tur man är ung i sinnet, hehe.

Dagen startade med frukost hos Olivia med mammor och bebisar hihi, så mysigt. Jag fick lite blommor och även några samtal av folk som sjöng och grattade. På kvällen överraskade Jakob, Mimmi och Henke mig med sushi, tårta, gotte och mys hemma hos Mimmi och Henke. Exakt så som jag ville fira min dag, jag blev så glad och hela kvällen var så himla mysig. Jag fick presentkort på en lyxbehandling på 80 minuter på Nuna, en tvål, presentkort på naglar av Jakobs mamma och vi drack bubbel. Hur bra födelsedag???? Superbra!!! Så glad för allt och speciellt den mysiga kvällen. Jag älskar att ungås med min familj och jag blir så glad och lycklig av det. Detta var även min första födelsedag som mamma och ja, den kunde inte ha blivit bättre!

Tack för allt mina älskade. Ska bli så härligt att unna sig lite lyx och egentid snart.