Allt möjligt

Blogg

Heeeej

Nu vill jag verkligen börja träna alltså. Just för att dagarna kan bli lite långtråkiga, haha asså missförstå mig rätt, det är sååå mysigt att gosa med Eila hela dagarna men att bara vara hemma får mig att krypa på väggarna, haha. Vi är ute och går en del, försöker hänga med andra mammor och sådär men att gå till gymmet eller gå på ett pass hade passat mig  perfekt ett par ggr i veckan. Då hade jag fått ut lite energi, hehe. Men jag kör fortfarande på promenader och vår mammaträning som vi går på varje torsdag. Det är lagom och ganska basic träning, men jag hade velat ta i mer. Men jag känner att jag ibland får ont bäckenet och ljumskarna så jag ska nog ta det lugnt ett tag till. Tänk ändå vad som hänt under förlossningen? Bäckenet har ju rört på sig en del om man säger så. Så jag chillar lite med löpning och gymmet. Men jag vill verkligen komma igång. Men man får lyssna på kroppen!!

Nu har snön kommit till Växjö och det är sååå galet kallt, hösten är officiellt över hehe. Undra om snön ligger kvar till Jul?

Nu gäller det att dressa på sig rejält så man inte blir sjuk. Jag har ju precis varit sjuk, Eila också. Så jag hoppas inte vi blir sjuka innan eller vid jul ……. men på vintern är ju mitt immunförsvar skiiit, jag blir ganska lätt sjuk tyvärr. Så trist! Och att vara sjuk och ha en bebis som ammar och väcker en när man bara behöver sova och bli frisk gör inte saken bättre hehe … och sen att den här lilla söta bebisen dessutom blir sjuk hon med… nej fy. Det gör ont i mammahjärtat när Eila ligger och knappt kan andas när hon ska amma, hur man hör hur mycket snor det är i näsan .. stackare! Näs-sugen har ju gått varmt här hemma. Ja, det är en sak man suger ut snor med på bebisar. Men men nu är vi friska iaf :)) 

Såhär såg jag ut på vår lilla promenad genom stan  första advent. 

Söt? Hihi