Barnfri middag

Blogg

I lördags följde jag med min syster och hennes kompis som var på besök till Skai. En av mina favoritrestauranger i Växjö!!! Så galet god mat. Älskar atmosfären, inredningen och personalen. Så  himla trevligt ställe. Och maten är grym!!! Jag åt mina favoriter just nu, biffen och råbiffen. De ska byta meny snart så då hoppas jag på att hitta nya favoriter! Ett måste om ni vill käka riktigt bra och lite spännande rätter och dricka goda drinkar.

Jag var barnfri denna kvällen, Eila var hemma med Jakob och mös. Lova var med så det var extra mysigt att kunna lägga lite tid på mosters älskling, hihi. När jag och Mimmi hänger blir det oftast att hon sitter med Lova och jag med Eila, så det var gosigt att få mysa lite med Lova. 

Vi tog även lite snacks till förätt som vi delade på, edamamebönorna var supergoda!

Körde klackar för första gången sen lillan kom, hehe. Kände mig snygg och det var roligt att klä upp sig lite för en gångs skull! Fick även på mig mina gamla byxor, hehe. Lite svåra att knäppa men det gick. Dock är det många kilon kvar att gå ner men jag är ändå nöjd och låter det ta sin tid.