Bildbomb från dagen

Blogg

Idag var min lediga dag, som vanligt varje onsdag. Dock har jag gjort ett nytt schema för resten av året som vi går på nästa vecka. Så då är tyvärr mina lediga onsdagar ett minne blott. Jag och mipp vaknade ganska tidigt och tog en promenix, därefter gick jag till gymmet. Sen hade jag bjudit hem Anna på lite födelsedagslunch eftersom hon fyller hela 25 år idag! Graaaattiiiissss till en av de finaste människorna jag känner!

Så jag gjorde den goda laxen med basilika och couscous-sallad. Självklart blev det lite kakeeer & brus till efterrätt också.

Jag har även hunnit fixa fransarna, tvättat, hängt på stan med Mimmi och klippt mig idag. Så skönt att bli av med mina risiga toppar. Kolla så fräscht och fint det blev!

Ikväll ska vi fira Frida med middag på PM, åhhh så gott! Den råbiffen har jag längtat efter. Nu ska jag fixa mig lite. P&K

– K

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image image