Bjuda på frullleeemys

Blogg

Häromdagen bjöd jag hem några mammor och bebisar på frulle. Och jag gjorde smoothie, overnight oat och vi käkade frallor. Supergott. Och såå himla mysigt att hänga med andra som har barn. Jag tycker det är himla mysigt att vara mammaledig och umgås med Eila, men jag bli lite rastlös imellanåt haha. Därför passar det mig jättebra att umgås med fler som är i min sits, hehe. Jag vill gärna ha grejer planerat och hitta på saker, annars blir jag uttråkad haha. Så denna dagen blev det mys hos mig innan min familj kom på besök.

Och jag måste tipsa om denna goda overnight oaten! Den smakar som chokladbollssmet!!!! 

Jag gör den på kvällen och låter stå över natten i kylen. Lite svårt med måtten eftersom jag bara kör.

Men iaf; havregryn, honung, vaniljyoghurt, mjölk, kakao och kokosflingor. Sen serverar jag med en klick jordnötssmör och någon frukt/bär.

Jag mixar havregrynen lite lätt först, sen blandar jag  allt i en skål och låter stå över natten! MUMS