Egentid och bebishäng

Blogg

Men hallå vad händer? Redan torsdag haha … i veckan har jag myst med mammor och bebisar, gått runt sjön för första gången ENSAM sedan Eila kom!!! Och myst hemma, lagat matlådor, Jakob har varit krasslig så han har varit hemma från jobbet. Jag längtar faktiskt till jag får börja träna, det ska bli kul att få lite egentid och komma iväg lite och tänka på mig själv. Och komma i form lite hehe. Jag saknar ju min tidigare kropp lite och kommer nog aldrig se ut så igen men man kan ju försöka. Sen märker jag att ryggen och typ hela kroppen är stel och svag, haha. Försvinner alla muskler när man är gravid och föder barn eller? Haha. Jag vill bygga upp musklerna och bli stark för min och Eilas skull så jag längtar verkligen efter att jag kan gå till gymmet. Ska fixa nytt gymkort någonstans i stan också och vill ha där det finns roliga pass! Ska kolla runt lite och förhoppningsvis börja i december. Då är Eila 4 månander och barnmorskan sa att jag ska vänta till 6 månader men jag tänkte att jag ska börja lite lugnt med typ yoga eller något då. 

Nu ska jag gå och käka lunch på PM med Mimmi och Lova, sen laga en sjuuukt god torsk ikväll. Recept kommer!!

Pusss pusss

Men kolla vilken frulle Olivia bjöd på igår!!! Magisk. Liten äggröra, smoothiebowl och frallor med massa goda pålägg!! Mums. Vi åkte till Olivia och Agnes runt 11 igår och stannade till typ halv 5 haha. Dagen bara försvann och det var så mysigt att bara umgås och prata. Bebisarna sov, åt och lekte lite om vartannat haha. Ena stunden står en och vaggar, andra stunden ammar någon och så håller det på. Väldigt gosigt och nu har man ju kommit in i det så man tänker knappt på när någon skriker eller gråter, hehe.