Fooood-junkie

Blogg

Alltså ja? Bilderna nedan visar vad jag typ gör i veckorna .. äter och fikar mycket hehe. Jag älskar allt som har med mat och bakverk att göra, jag är inte jättekräsen utan äter det mesta. Och det bästa jag vet är att umgås och äta, det är livet enligt mig!!! Scrolla ner för veckans favvolunch!

Kaffe? Hmm jag drack inte det för typ 2 månader sen .. har aldrig tyckt om det men nuuu, nu dricker jag iskaffe varje dag. Gärna med havrenjölk och en sukett! Yummie. Jag fryser in kaffe i iskuber och häller bara mjölk över. Inte mycket kaffe i men ändå. Denna fikan köpte jag på askelyckan i stan och bullen med saltkolasås var typ det godaste jag ätit!! Den måste ni prova. 

Mimmi bjussa på frulle med vårt lilla mammagäng, gooood smoothiebowl gjord på mango, kokosmjölk, banan och vaniljyoggi, såååå god. Älskar smoothiebowl! 

Veckans lunchtips;

GRILLERIET på samarkand.

Såå jäkla gott och riktigt maffig lunch, perfekt för såna som detta matvraket (me), som vill ha en ordentlig lunch och bli mätta. Deras pommes som är slungande i någon västerbottenost och tryffelolja är MAGISK!!! Och en tryffeldipp till det så är livet komplett, hihi. Är det bara jag som äääälskat tryffel? Det är ju så sjukt gott, till allt typ haha. Riktigt bra burgare och lagom pris. Måste provas!