Guess who is back

Blogg

TJEEEENARE

Jag har verkligen startat året med en paus, haha eller har jag bara inte haft tid? Ja, lite bådeoch kanske. Dagarna går i ett och just nu har vi en tuff period med Eila .. tänder som kommit upp, är och varit förkylda ett tag hela familjen, sover dåligt och äter dåligt. Sista och första gäller bara Eila, hehe. Vi har börjat fasa in mat mer och mer men tyvärr ärvde Eila inte sin mammas kärlek för mat …. hon är inte jätteglad i det och vi kämpar på. Vid 6 månader kräver barn mer än bara bröstmjölk för att få i sig allt de behöver så hon måste i princip äta. Men gröt, några frukter och vissa maträtter funkar… men hon äter inte mycket ännu. Så ja, vi kämpar på. Jag ammar fortfarande och kommer göra ett tag till eftersom hon inte äter annat så bra. Jag hoppas bara detta är en period nu och att vi snart får sova mer och bli friska!!! 

Vi myser mycket med kusinen Lova och moster Mimmi, såklart!!! Vi bor ju så nära varandra och är hemma båda två så de blir en hel del häng och fikor. Såå mysigt! 

Jag har kommit igång med träningen mer nu men tyvärr fått skippa en del pass i februari för att jag varit så sjuk. Hoppas på att kunna träna mer i mars!!! 

As we speak så sitter jag i bilen och väntar på att Eila ska vakna, haha. Sen ska vi in och äta lunch, kissa med Mipp och sen ta oss ner till biblioteket för sångstund och fika hihi. Så mysigt! Ikväll blir det middag hos Haben med Mimmi och Anna & bebisarna. Myyyys! 

Ha en fin torsdag.

PUSS