Heeej på er

Blogg

 

❄️

Nytt år och ny bloggare här. Så himla kul!

Tänkte berätta lite snabbt om vem jag är och vad jag gör så ni har lite koll. Jag heter som sagt Kajsa och är 24 år gammal. Jag kommer ifrån Skåne men är inne på mitt fjärde år här i Växjö .. Tiden bara springer iväg, känns som att det var igår jag flyttade hit. Anledningen till att jag flyttade hit var pga min föredetta pojkvän. Vi träffades utomlands och blev kära, körde lite distansförhållande och sen blev det jag som fick flytta på mig. & idag är jag så fantastiskt glad för att det blev just så. Det är nog alltid svårt att komma till en ny stad, fixa jobb/lägenhet och sen skaffa en helt ny umgängeskrets. Visst var det lite svårt och jobbigt i början men är du öppen och mottaglig av att lära känna nya människor så löser man det. Jag har både växt och förändrats som människa och idag är jag inte samma tjej som lämnade Lund för 4 år sen. Det tror jag beror mycket på att jag fick bygga upp allt själv, utan familj och mina barndomsvänner. Så ta chansen och gör något sånt, det är superkul. Sen hade jag ju turen att komma just till Växjö som är en grym stad!

Mitt första jobb var på Grace, där jag började i baren, detta tyckte jag var jättekul & trivs fortfarande grymt bra där. Därefter flöt det ganska snabbt på med jobb, jag jobbade på Lindex i stan, på en restaurang och inom lite olika sportsammanhang tills jag äntligen fick lite timmar som säljare på Newhouse som sen genererade till att jag blev butikschef efter 2 år. & det är där jag är idag!

På fritiden eller när jag inte jobbar så är jag antingen den här energiska, galna tjejen som måste hitta på något eller den gosiga som vill ligga i soffan hela dagen. Man vet aldrig riktigt med mig, haha. Jag älskar att umgås men mina fina vänner, familjen & mipp (min hund)! Sen kan jag ju hålla på hela dagen om jag ska säga vad jag gillar, men mat är en stor del. Haha. Gå ut och käka, laga hemma och äta mat! 😉 sen gör jag väl vad alla andra gör egentligen, har en vardag och lever precis som jag vill leva. I nuet. Lite klyschigt men jag försöker verkligen gå efter det. Man vet aldrig vad som händer här i livet och jag vill inte  tänka tillbaka och ångra att jag inte åt den där extra glassen, åkte på den där resan för att jag ville spara pengar eller att jag inte levde livet helt enkelt. Sånt ska man inte ångra, sånt ska man bara göra!

Jaaa, detta var lite om mig och hur jag tänker. Långt blev det men vad gör väl det. Nu ska jag springa till gymmet och sen njuta av min lediga dag!

– K