Long time

Blogg

Heeej på er!

Gud vad längesen det var som jag kikade in här. Men ni som är föräldrar förstår, man har inte riktigt tiden .. eller man prioriterar sin tid annorlunda nu helt enkelt. Livet rullar på och Eila växer så det knakar, hon blir ju 11 månader nu till helgen. Galet. Hon började gå nu för någon vecka sedan, vilket är såå roligt. Stora tjejen! Och hon är så mycket nöjdare nu när hon kan ta sig fram på fötterna och inte bara krypa. Så roligt!!

Sjukt att det redan är juli och sommar också. Vi ska ner till Skåne i helgen och bo i pappas stuga och gå ut och äta i Malmö och bara mysa. Hoppas vädret blir fint!! Jag har ju gått på kostschema hos Pt nu i 3 månader så det ska bli gött att unna sig lite!!

Jakob går på semester om typ 2-3 veckor tror jag, då ska vi ner mot ystadhållet och bo i stuga med Mimmi och deras lilla familj!! Ska bli sååå mys. Eila ska få bada i havet för första gången om det inte blir redan nu i helgen. Längtar efter tid ihop med familjen!!!

Idag är min storasyster och mamma här och hälsar på, så mysigt. Vi ska bara gosa, leka och umgås hela dagen och ikväll ska jag och tjejerna till Karlshamn och äta skaldjur på Wägga. Så mumsigt ställe om ni inte varit där och älskar skaldjur som jag!

Puss och kram från oss