Min helg

Blogg

Tjabba tjena hallåååå

I fredags mös vi bara hemma och käkade sushi och kollade på en ny serie ”älska mig” som Josephine Bornebusch är med i och till och med har gjort tror jag. Supermysig, svensk serie som finns på viaplay.  Vi har precis sett klart ”Heder” och ”Fartblind” så nu gällde det att hitta en ny serie, hehe. 

I lördags vakna vi och käkade pannkakor, därefter fixade jag mig och drog ner på stan för att äta lunch med Kajsa och Issa på Pm. Vi käkade fisk med räkor och brynt smör!!! Magiskt. Såå gott & enkelt. Därefter gick jag hemåt för att fixa inför kvällen, vi skulle ju på mordgåta med italienska maffian. Hehe. Eila hängde med och skötte sig så bra så. Men vid 22 när vi käkat och mordgåtan var löst begav vi oss hemåt. Trevlig kväll med god mat och mystisk gåta!! 

Och i söndags låg vi i sängen hela dagen typ, Eila var helt utslagen och jag tackade inte nej till mys i sängen. Jakob spelade match i Jönköping och var borta hela dagen så vi hade tjejdag, sen såg vi solsidan och mös när han kom hem på kvällen. Så kul att solsidan är igång igen, älskar det!!!

Min helg i bilder