Ny restaurang - TIPS

Blogg

Nyöppnad resturang i Växjö som verkligen är värt ett besök. Personligen tycker jag att denna typ av restaurang har saknats, där du kan gå och käka en Wallenbergare som söndagsmiddag, en torsk med räkor och brynt smör, råbiff, ja alla sådana klassiska rätter som inte finns på typ någon restaurang i Växjö. Eller jo, NU gör det!

Supermysig restaurang och uteservering med väldigt trevlig personal. Längtar redan till nästa besök.


Krossad potatis med riven gruyere-ost, tryffelmayo och salt. Så enkelt men såååå gott.

Jag älskar att gå ut och äta, men jag tycker också att jag kan ha lite höga krav ibland, man betalar ändå en slant och då ska det vara BRA, tycker jag. Och detta tyckte vi var riktigt bra. Väldigt enkelt, fina råvaror och supergott allting!!! Jag tycker också att få för lite mat på en restaurang är hemskt, avskyr att jag faktiskt ibland kan gå hungrig eller inte helt mätt från en restaurang. Det är ju under all kritik. Så här var jag sååå nöjd! Mycket mat men inte så att det blir för mycket heller. Och orkar man inte äta upp så har väl alla gäng/familjer en sån person som gärna äter upp det de andra inte orkar. THAT’S ME in mitt kompisgäng och familj. Hehe. Men här var det så gott så alla åt upp allting! Jakob tog Wallenbergare, jag och Eva tog torsken. Sen tog Jakob en efterrätt med någon sorbet, maräng och lite annat gött. Han var supernöjd med den. Och även här, inte någon fjuttig efterrätt. Bra priser om man kollar på vad man får. 

Perfekt tillagad torsk och massa brynt smör!
MAGI!

Jag är inget fan av fänkål men till denna rätten och allting tillsammans så åt jag upp allt. Mums!