Onsdag

Blogg

Hej igen!

tänkte försöka mig på ett andra inlägg här på bloggen. Jag fick höra att IT-teknikerna håller på för fullt med bloggarna för att det ska se bra ut och fungera som de ska. Men inom ett par dagar är vi nog i mål.

Jag var som sagt ledig igår och brukar alltid försöka göra EN vettig sak under dagen. Igår blev det att tvätta. Jag vet … Supertrist, men en sån sak som måste göras. Sen blev det träning. Jag tränar på 24/7 i stan och trivs bra med deras flexibla tider och heltokej stora gym. Stod på crossen i typ 80 min och plöjde igenom två avsnitt av ”vampire diaries”. Så himla gött att kunna kika på sin favoritserie och träna samtidigt! Efter det tänkte jag köra lite styrka men var helt slut så det fick bli några magövningar och sen hemgång. Väl hemma blev det en lång dusch (som alltid) och lite mellis. Jag är en sån person som alltid sitter ner i duschen, himla skönt och avkopplande, det borde ni testa. & det är inte helt omöjligt att jag tar med mig något att äta in i duschen. Jag ser det lite som min egentid att bara sitta och fundera därinne. Släck lampan och sätt på din favvolista på Spotify så blir det ännu bättre!

Efter duschen blev det mys med min lillasyster, Mimmi som även hon flyttat till Växjö från Skåne. & mipp var ju också med såklart. Vi kollade film och käkade soppa, tog det allmänt lugnt helt enkelt.

Kvällen var redan planerad sedan innan, jag och mina tjejer på Newhouse gick och fikade på Espesso House i stan för att tacka av en som tyvärr ska sluta hos oss. Hon ska flytta hem då hon varit här pga hennes pojkväns plugg. En jättemysig kväll blev det! Dessutom får man ha med sig sin hund där så Mipp var med under hela fikan, så himla mysigt att kunna ha med henne. Det uppskattas verkligen! Hon dammsög dessutom deras golv efter smulor och annat gott.

Det var min onsdag det.

– K

 

 

 

 

frukt & molton i duschen efter träningen

frukt & molton i duschen efter träningen

??

??

Påväg hem från fikan

Påväg hem från fikan, sviiinkallt