torsdagsmys

Blogg

imageimage image image image image image image

Började dagen med frulle framför tvn, jag vet att alla gör bananpannkakor men jag orkar aldrig stå & vända och hålla på så det får alltid bli bananröra. Vilket är lika gott, tycker jag. Lite vaniljpulver på istället för socker så blir det riktigt bra. Lite utrensande te på det och jag är hemma. Bra frukost tyckte jag. Därefter blev det bus i snön med Mippan & vidare till jobbet.

Jobbet gick bra och rean börjar ta slut! Ska bli så kul att få in alla vårkläder, man längtar ju liiite. Lunch på jobbet blev; laxbiffar med chili & lime, nudlar och broccoli! Sååå gott. Jag och min roomie har börjat med matkasse, så vi får 3 rätter ala 4 personer varannan vecka. Så får man en matlåda också, perfekt! Den andra veckan lagar vi vad vi vill (för vi är ganska duktiga på det också) eller så käkar vi ute. Men vi är nöjda so far, det har varit lätta och supergoda recept! Gött att slippa planera och handla själv också, stort plus! Så är du halvtaskig eller bara lat i köket rekommenderar jag detta (;  Sen kom mimmi in till mig precis när jag slutade och vi tog en promenix med Mippan & lekte lite i snön även då, hon älskar att fånga snöflingor och hoppa runt den lilla busen. Dock förfryser hon sina tassar och får salt mellan trampdynorna hela tiden så jag funderar på att köpa små skor till henne .. Töntigt jag vet. Men hellre det än att hon ska ha ont. Får se om jag hittar några söta, små pjucks.

 SMAK i stan levererade kvällens mat, aldrig käkat där så det var roligt att prova något nytt. Jag tog ett glas vitt vin (ekologiskt var servitrisen noga med att berätta) & en kycklingburgare med klyftpotatis. Supergott men staaarkt. Drack nog en liter vatten under hela restaurangbesöket. Stället i sig är väldigt litet och intimt, men grym mat och trevlig personal som verkar kunna sin sak. Inte så många rätter på menyn, men det räckte tyckte jag. Ska bli kul att beta av alla rätterna. Så dit kommer jag absolut gå igen.

Efter maten blev det bio, en film av Quentin Tarantino ”the hateful eight” (inte mitt val av film kan jag meddela) haha … Speciell film. Helt klart en ”killfilm” om man får säga så. Men mysig miljö. Under hela filmen är det snöstorm och de är fast i en stuga mitt ute i ingenstans, käkar gryta, sitter framför brasan, ja sånt som jag gillar. Tar man bort biten där de dödar varandra så var det en mysig film. En bra söndagsfilm skulle jag nog säga men kanske ingen jag rekommenderar att se på bio.

Det var min torsdag det. Eller nej .. Jag fick ett ryck och bokade en sistaminutenresa också!! Haha. Jag har ju sagt att jag ska leva lite mer spontant och ”yolo:a” mer så det fick bli en vecka i solen bara sådär. Lite kul. Jag är så taggad över att lämna detta kalla och mysa i värmen. Så jag åker till fuertventura (Kanarieöarna) en vecka nu i början av februari! Det är ju inte Asien i 3 månader men alltid gött att komma iväg lite. Jag är nöjd.

Det var allt för idag!

– K