Tuttmössa och amning

Blogg

Heeej 🙂 

Måndag och ny vecka, denna veckan är det full rulle, massa planerat för att vara mig haha. Idag var det dags att mäta och väga Eila på BVC, sen har vi handlat mat på city gross, varit ute med Mipp, bakat kolakakor och nu ligger vi och myser i sängen. Eila har ätit och nu somnat vid tutten, så jag ska kolla bachelor och vila. Det är ju såå kul att bachelor börjat? Älskar det!! Så spännande och underhållande program, hehe! 

Ikväll ska jag, Anna och Haben ut och käka. Vi ska prova en ny restaurang i Växjö, Umami Grill. Vi får se vad vi tycker, återkommer med recension (; hehe. Jakob ska vara ensam med Eila så jag ska pumpa ut lite mjölk som den kossa jag är så han kan ge ikväll. 

Asså kolla mössan Jakobs mamma gjort!! Jag har sett såna mössor tidigare och bad henne virka en. Både Lova och Eila har varsin nu, så söta!! Jag ska ha den när jag ammar offentligt tänkte jag. Jag gjorde en omröstning på Instagram om vad folk tyckte om att amma offentligt och det var typ 230 pers som svarade på frågan och 227 stycken tyckte det var självklart att man ska amma offentligt men 3 personer, 2 tjejer och 1 kille tyckte att ”nej fy” det är inte okej. Jag tycker att det är så sjukt att folk tycker det är äckligt att amma bland folk, varför?? Vi ger vårt barn mat, det måste ju vara det mest naturliga i världen?? Jaja, man får tycka vad man vill och vi mammor får göra som vi vill. Jag kommer aldrig skämmas eller skyla mig/gå iväg för att någon äcklas av mig och min amning.

Huuur söt?