Vår helg

Blogg

I helgen käkade vi frulle med Jakobs familj på Elite hotell i stan, då passa de även på att ge mig en present eftersom jag fyller 28 imorgon!!! Den fjärde december. Så jag och Eila fick matchande pyjamaser från Polarn & Pyret. Hur söta? Och sååå sköna. Så kul med röda nu inför jul också. 

Resten av helgen bestod av chark & ost-mys, babysim, jag fick egentid när Jakob och Eila var iväg ett par timmar!!! Och massa gos. Ja, typ så ser våra helger alltid ut. Supermysigt!

Imorgon fyller jag som sagt år och jag har ingen aning om vi ska fira det på något sätt. Jag har bara sagt att jag blir glad för massa sushi och mys hihi. I helgen åker vi till Skåne och ska fira mig lite, det blir vår första ensamma dejt i Malmö på lördag. Mamma ska passa Eila!!! Så läskigt och nervöst men ändå lite lyxigt med egentid. Vi ska käka avsmakningsmeny på Västergatan heter restaurangen. Vi har gjort det till en grej nu när vi fyller år att vi åker på spa eller unnar oss en avsmakningsmeny. Oftast såå gott och alltid roligt att prova lite annorlunda rätter. Det är kul att vi delar det intresset, hihi. 

Nu ska jag sova, Eila sover redan sedan 2 timmar tillbaka hehe. Jakob är ute med Mipp och jag ligger i sängen bredvid min finaste lilla tjej!

Natti